Ασφάλεια

Κάθε κομμάτι εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε έχει πιστοποιητικό καταλληλότητας για τρόφιμα. Η παραγωγή μας ακολουθεί τις αρχές HACCP, με πολλαπλά σημεία ελέγχου και έξυπνους μηχανισμούς που εμποδίζουν την επιμόλυνση της καλλιέργειάς μας. Οι αντιδραστήρες μας είναι κλειστοί, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα φυσικών και μικροβιολογικών επιμολύνσεων (σκόνη, τρίχες, κουνούπια κλπ). Η ασφάλεια της φρέσκιας spirulina πιστοποιήθηκε από διαπιστευμένο εργαστήριο ως προς το μικροβιολογικό φορτίο και τα βαρέα μέταλλα. Δείτε τα σχετικά αρχεία παρακάτω:

Ποιότητα

Κάθε συνδυασμός στελέχους και συνθηκών καλλιέργειας φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα. Η δική μας spirulina είναι φυσική, χωρίς πρόσθετα. Χωρίς λιπαρά. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Περιέχει μόνο τα φυσικά σάκχαρα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Με υψηλή περιεκτικότητα στις Βιταμίνες: A, B3, B6, B12, C και E. Με υψηλή περιεκτικότητα σε: Κάλιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Μαγνήσιο και Μαγγάνιο. Πηγή Φωσφόρου και Ασβεστίου. Δείτε περισσότερα στα αρχεία αναλύσεων παρακάτω: