Δοκιμάζοντας φρέσκια spirulina - Πώς αντέδρασαν όσοι την δοκίμασαν

Το καλύτερο super food είναι το φρέσκο!

Η φρέσκια σπιρουλίνα περιέχει όλη τη φυσική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, η οποία καταστρέφεται σταδιακά στην ξηρή μορφή της. Είναι πραγματικά εύπεπτη και διατηρεί άριστα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: εμφάνιση, γεύση, οσμή και υφή.

Σήμερα, οι μεγάλοι παραγωγοί της χώρας εδρεύουν μακριά από τη ζήτηση, και παράγουν spirulina σε τεχνητούς ποταμούς. Η γεωγραφική αυτή απόσταση της παραγωγής από τη ζήτηση εμποδίζει τη διάθεση ζωντανής spirulina και οδηγεί στην ξήρανση.

Στρατηγική

Παραγωγή δίπλα στην κατανάλωση. Παράγουμε στην Αθήνα για να σας
προσφέρουμε ποιοτική και ολόφρεσκη spirulina!

Τεχνολογία

Σχεδιασμός, κατασκευή και λειτουργία κλειστών φωτοαντιδραστήρων. Ελάχιστο CapEx και συνεχείς βελτιώσεις τεχνολογίας.

Οικολογικά και Συνεργατικά

Παραγωγή και συσκευασία με μέριμνα για το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Συμμετέχουμε στην «Ενεργειακή Κοινότητα Αττικής».

Βέλτιστη Ποιότητα

Δεκάδες φορές περισσότερες αντιοξειδωτικές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα σε σχέση με ξηρή spirulina του εμπορίου. Απολαύστε όλα τα οφέλη της σπιρουλίας σε άψογη υφή, γεύση και άρωμα.

Ένας θησαυρός υγιεινής, vegan διατροφής,

Ασφάλεια

Κάθε κομμάτι εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε έχει πιστοποιητικό καταλληλότητας για τρόφιμα. Η παραγωγή μας ακολουθεί τις αρχές HACCP, με πολλαπλά σημεία ελέγχου και έξυπνους μηχανισμούς που εμποδίζουν την επιμόλυνση της καλλιέργειάς μας. Οι αντιδραστήρες μας είναι κλειστοί, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα φυσικών και μικροβιολογικών επιμολύνσεων (σκόνη, τρίχες, κουνούπια κλπ). Η ασφάλεια της φρέσκιας spirulina πιστοποιήθηκε από διαπιστευμένο εργαστήριο ως προς το μικροβιολογικό φορτίο και τα βαρέα μέταλλα. Δείτε τα σχετικά αρχεία παρακάτω:

Ποιότητα

Κάθε συνδυασμός στελέχους και συνθηκών καλλιέργειας φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα. Η δική μας spirulina είναι φυσική, χωρίς πρόσθετα. Χωρίς λιπαρά. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Περιέχει μόνο τα φυσικά σάκχαρα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Με υψηλή περιεκτικότητα στις Βιταμίνες: A, B3, B6, B12, C και E. Με υψηλή περιεκτικότητα σε: Κάλιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Μαγνήσιο και Μαγγάνιο. Πηγή Φωσφόρου και Ασβεστίου. Δείτε περισσότερα στα αρχεία αναλύσεων παρακάτω: