Δοκιμάζοντας φρέσκια spirulina - Αληθινές αντιδράσεις on camera!

Το καλύτερο super food είναι το φρέσκο!

Η φρέσκια σπιρουλίνα περιέχει όλη τη φυσική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, η οποία καταστρέφεται σταδιακά στην ξηρή μορφή της. Είναι πραγματικά εύπεπτη και διατηρεί άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: εμφάνιση, γεύση, οσμή και υφή.

Σήμερα, οι μεγάλοι παραγωγοί της χώρας εδρεύουν μακριά από τη ζήτηση, και παράγουν spirulina σε τεχνητούς ποταμούς. Η γεωγραφική αυτή απόσταση της παραγωγής από τη ζήτηση εμποδίζει τη διάθεση ζωντανής spirulina και οδηγεί στην ξήρανση.

Στρατηγική

Παραγωγή δίπλα στην κατανάλωση. Ελάχιστα μεταφορικά και μέγιστη ποιότητα. Φρέσκια spirulina, δίπλα σου!

Τεχνολογία

Σχεδιασμός, κατασκευή και λειτουργία κλειστών φωτοαντιδραστήρων. Ελάχιστο CapEx και συνεχείς βελτιώσεις τεχνολογίας.

Συνεργατική Συμβίωση

Ανοιχτοί σε συνεργασίες με παραγωγούς CO2. Μειώνουμε το αποτύπωμα άλλων εταιρειών!

Βέλτιστη Ποιότητα

Όντας δίπλα στον καταναλωτή, η διάθεση ολόφρεσκης, ζωντανής σπιρουλίνας είναι
πραγματικότητα! Όλα τα οφέλη με τέλεια γεύση και άρωμα. Ένας οργανοληπτικά άρτιος θησαυρός υγιεινής, vegan διατροφής. Χωρίς πρόσθετα.

Ασφάλεια

Κάθε κομμάτι εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε έχει πιστοποιητικό καταλληλότητας για τρόφιμα. Η παραγωγή μας ακολουθεί τις αρχές HACCP, με πολλαπλά σημεία ελέγχου και έξυπνους μηχανισμούς που εμποδίζουν την επιμόλυνση της καλλιέργειάς μας. Οι αντιδραστήρες μας είναι κλειστοί, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα φυσικών και μικροβιολογικών επιμολύνσεων (σκόνη, τρίχες, κουνούπια κλπ). Η ασφάλεια της φρέσκιας spirulina πιστοποιήθηκε από διαπιστευμένο εργαστήριο ως προς το μικροβιολογικό φορτίο και τα βαρέα μέταλλα. Δείτε τα σχετικά αρχεία παρακάτω:

Ποιότητα

Κάθε συνδυασμός στελέχους και συνθηκών καλλιέργειας φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα. Η δική μας spirulina είναι φυσική, χωρίς πρόσθετα. Χωρίς λιπαρά. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Περιέχει μόνο τα φυσικά σάκχαρα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Με υψηλή περιεκτικότητα στις Βιταμίνες: A, B3, B6, B12, C και E. Με υψηλή περιεκτικότητα σε: Κάλιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Μαγνήσιο και Μαγγάνιο. Πηγή Φωσφόρου και Ασβεστίου. Δείτε περισσότερα στα αρχεία αναλύσεων παρακάτω: