Οφέλη για την υγεία

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Είναι πολύ μεγάλης σημασίας να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή και υγειινό τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που είστε έγκυος ή θηλάζετε, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν καταναλώσετε spirulina.
Δεν πρέπει να καταναλώνετε φρέσκια spirulina εάν υποφέρετε από Φαινυλκετονουρία, εντερικό αυτοάνοσο (Crohn, ελκώδη κολίτιδα) την περίοδο έξαρσης της νόσου και εάν κάνετε αιμοκάθαρση. Εάν υποφέρετε από νεφρική ανεπάρκεια, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Δεν προτείνεται για όσους έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, ήπατος ή νεφρών.
Για νέους καταναλωτές, προτείνεται να καταναλώνετε μικρές ποσότητες spirulina και να αυξήσετε την κατανάλωσή της σταδιακά, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Ενέργεια

Η spirulina μας είναι φυσική. Προσφέρει περίπου ίση ενέργεια με το γιαούρτι. Δεν περιέχει λίπη, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, περιέχει φυσικά σάκχαρα.

Πρωτεΐνη

Η spirulina μας είναι προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Ως εκ τούτου, η κατανάλωση 38ml την ημέρα, συμβάλλει στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας, και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Η περιεκτικότητα της spirulina μας μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του μοσχαρίσιου κρέατος, υστερώντας μόνο κατά 35% ανά γραμμάριο.

Βιταμίνη Α

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη Α. Το καρότο ξεπερνάει 4,5 φορές τη spirulina μας. Καταναλώνοντας 18ml φρέσκιας spirulina it's alive την ημέρεα, θα επωφεληθείτε των ως άνω ισχυρισμών.

Βιταμίνη C

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C. Ξεπερνάει ακόμα και το πορτοκάλι δύο φορές. Η κατανάλωση μόλις 4ml spirulina it's alive την ημέρα, θα σας προσφέρει τα ως άνω θετικά αποτελέσματα στην υγεία σας.

Βιταμίνη B3 (Νιασίνη)

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη B3. Έχει 2,5 φορές περισσότερη Νιασίνη σε σχέση με τη χοιρινή μπριζόλα. Καταναλώνοντας τουλάχιστον 11 ml φρέσκιας spirulina τη μέρα, επωφελείσθε των ισχυρισμών της εικόνας.

Βιταμίνη Β6

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη B6. Η περιεκτικότητα σε Πυριδοξίνη είναι σχεδόν 3 φορές μεγαλύτερη από αυτήν των ώριμων, ωμών σπόρων σόγιας. Η ημερήσια κατανάλωση 20ml φρέσκιας spirulina προσφέρει τα οφέλη της εικόνας.

Βιταμίνη B12

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη B12. Έχει πάνω από δύο φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα από το ελληνικό γιαούρτι χωρίς λιπαρά. Προσθέτοντας 23 ml φρέσκιας spirulina στην καθημερινή σας δίαιτα, θα απολαύσετε τα οφέλη της εικόνας.

Βιταμίνη E

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη E. Η spirulina μας μπορεί να συγκριθεί μέχρι και με τον ηλιόσπορο, ο οποίος έχει τη διπλάσια περίπου περιεκτικότητα σε Βιταμίνη E. Με μόλις 16ml την ημέρα, μπορείτε να επωφεληθείτε των ως άνω ισχυρισμών.

Ψευδάργυρος

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Ψευδάργυρο. Έχει 9 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα από το στήθος κοτόπουλου! Εάν η δίαιτά σας περιέχει μόλις 18ml φρέσκιας spirulina τη μέρα, θα επωφεληθείτε των ισχυρισμών υγείας του γραφήματος.

Σίδηρος

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Σίδηρο. Έχει 20% μεγαλύτερη περιεκτικότητα από το σπανάκι! Με 26ml ημερήσιας κατανάλωσης φρέσκιας spirulina θα έχετε τα οφέλη της εικόνας.

Μαγνήσιο

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο. Το αμύγδαλο είναι από τα λίγα τρόφιμα που ξεπερνούν τη spirulina μας, έχοντας μόλις 30% μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο. Προσθέστε 25ml φρέσκιας spirulina στη διατροφή σας για να αποκομίσετε τα ως άνω οφέλη.

Κάλιο

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Κάλιο. Είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη η περιεκτικότητά της σε σχέση με την μπανάνα! Χρειάζονται όμως πάνω από 31ml ημερήσιας κατανάλωσης φρέσκιας spirulina για τα οφέλη της εικόνας.

Μαγγάνιο

Η spirulina it’s alive έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγγάνιο. Μία τροφή που ξεχωρίζει για την περιεκτικότητά της σε Μαγγάνιο είναι οι σπόροι σουσαμιού με τη φλούδα τους. Η φρέσκια spirulina it's alive έχει 18% μεγαλύτερη περιεκτικότητα. Ενώ χρειάζονται μόλις 12 ml ημερήσιας κατανάλωσης spirulina it's alive για να απολαύσει κανείς τα οφέλη της εικόνας.