Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard και Maestro. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, αφού συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας είναι: Ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της κάρτας σας, καθώς και ο 3ψηφιος αριθμός (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος αυτής. Σημαντικό είναι ότι όταν επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα τότε είναι απαραίτητο να παρευρίσκεστε αυτοπροσώπως κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας αυτήν μαζί σας (πιστωτική κάρτα) σε συνδυασμό με την αστυνομική σας ταυτότητα. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή από τρίτο –πέρα από εσάς – πρόσωπο. Όταν υφίσταται b2b πώληση τότε θα πρέπει η πιστωτική κάρτα να είναι εταιρική. Κατά την παράδοση της παραγγελίας και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παρευρίσκεται ο εξουσιοδοτημένος κάτοχός της με την ταυτότητά του.

Μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Εταιρείας. Είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε τον κωδικό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία της κατάθεσης ώστε να εντοπίσουμε εύκολα την πληρωμή σας και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: Eurobank Α.Ε.
IBAN: GR56 0260 2770 0007 4020 1389 658
Δικαιούχος: ITS ALIVE Ε.Ε.

Μετά την κατάθεση του ποσού, σας παρακαλούμε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@itsalive.gr

Μόλις ταυτοποιήσουμε την εξόφλησή σας, θα σας αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.
Οι προσφορές που ισχύουν κατά περιόδους στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανεξάρτητες και δεν συνδυάζονται με καμία άλλη προσφορά ή προωθητική ενέργεια.

Mέσω PAYPAL
Εύκολες online, χωρίς να χρειάζεται να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας στον ιστότοπο μας. Επιλέγοντας τον εν λόγω τρόπο πληρωμής θα μεταφέρεστε αυτόματα στο περιβάλλον της Paypal, απ’ όπου θα ολοκληρώνετε και θα εξοφλείτε την παραγγελία σας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία αναλαμβάνει την αποστολή και μεταφορά των προς πώληση προϊόντων προς τον Επισκέπτη/Πελάτη μέσω ειδικών διαμορφωμένων οχημάτων της, προκειμένου να διατηρηθεί αναλλοίωτη η ποιότητά τους. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και την Παρασκευή. Οι παραγγελίες δρομολογούνται στην κοντινότερη μέρα δρομολογίου, εφόσον υπάρχει αρκετό απόθεμα. Κατά το παρόν χρονικό διάστημα εξυπηρετούνται μόνο οι κάτωθι περιοχές με την αντίστοιχη χρέωση:

• Δυτικά Προάστια (Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Αιγάλεω κλπ), με κόστος μεταφορικών 3€
• Κέντρο Αθήνας (Ομόνοια, Σύνταγμα κλπ), με κόστος μεταφορικών 5€
• Βόρεια και Νότια προάστια (Κηφισιά, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη κλπ) με κόστος μεταφορικών 7€
Επισημαίνεται ότι κατά την προσθήκη της παραγγελίας σας και εφόσον συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία που σας ζητούνται στην ειδική φόρμα (Τ.Κ, διεύθυνση κλπ), θα ενημερώνεστε για το αν η περιοχή σας συμπεριλαμβάνεται στις ως άνω, καθώς και για το αντίστοιχο κόστος αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 100€ δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών
*Οι αργίες, καθώς και οι περίοδοι αιχμής (Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ) ενδέχεται να επηρεάσουν τα ως άνω.