η ιδέα

Η ιδέα γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2018, στην παραλία ενός ελληνικού νησιού: Πώς γίνεται να φτιάξουμε ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, κοντά στον καταναλωτή, ώστε να το απολαμβάνει όσο πιο φρέσκο γίνεται;

η συνταγή

Διάβασμα εκατοντάδων papers, εφαρμογή αρχών σχεδιασμού που πηγάζουν από τα
φοιτητικά έδρανα Χημικής Μηχανικής στο ΕΜΠ, εκπόνηση συγκριτικών μελετών,
ατελείωτα μερόνυχτα πειραματισμού, διάθεση όλου του κεφαλαίου μας και πολλή φαντασία.

το αποτέλεσμα

Ένα modular σύστημα, απόλυτα ασφαλών, κλειστών φωτοαντιδραστήρων!

η ευκαιρία

Τον Ιούνιο του 2019 μπήκαμε στο πρόγραμμα του egg.
Και ναι! Σήμερα δηλώνουμε έτοιμοι να μεταφέρουμε αυτήν την τεχνολογία στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.
Πάμε;