Γνώρισε τη δύναμη της φρέσκιας spirulina: Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς

Ανακάλυψε τα οφέλη της φρέσκιας spirulina, πλούσια σε φυσικά αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικα. Σε αντίθεση με τις ξηρές εναλλακτικές, η δική μας spirulina διατηρεί στο μέγιστο τη δραστικότητά της, προσφέροντας απαράμιλλη θρεπτική αξία. Με υπέροχη γέυση, ζωντανό χρώμα και βελούδινη υφή, συνθέτει μια αισθητική απόλαυση.

Επανάσταση στην aστική παραγωγή superfood

Πρωτοπορούμε στην παραγωγή spirulina, με εγκαταστάσεις στην καρδιά της Αθήνας, προσφέροντας κορυφαία φρεσκάδα και ποιότητα

Επαναστατική Αστική Παραγωγή υπερτροφής στην Αθήνα

Παραγωγή δίπλα στην κατανάλωση. Παράγουμε στην Αθήνα για να σας
προσφέρουμε ποιοτική και ολόφρεσκη spirulina στην πόρτα σας!

Τεχνολογία αιχμής: Απόδοση στα καλύτερά της

Σχεδιασμός, κατασκευή και λειτουργία κλειστών φωτοαντιδραστήρων. Ελάχιστο CapEx και συνεχείς βελτιώσεις τεχνολογίας. Αγωνιζόμαστε να ξεπερνούμε τα βιομηχανικά στάνταρτς και να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν προϊόν.

Οικολογία: Η δέσμευσή μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Δίνουμε προτεραιότητα στη βιωσιμότητα, η παραγωγή μας ενσωματώνει πρακτικές ηλιακής θέρμανσης, παθητικής ψύξης και μηδενικών αποβλήτων. Ελάτε μαζί μας στη δημιουργία ενός πιο πράσινου κόσμου.

Ασύγκριτη ποιότητα

Η φρέσκια σπιρουλίνα μας ξεπερνά τις ξηρές εναλλακτικές σε αντιοξειδωτικότητα, καθώς διατηρεί όλες τις βιταμίνες της άθικτες. Ζήστε την εκπληκτική γεύση, την απαλή υφή και το σαγηνευτικό άρωμά της.